INSOL Europe
INSOL Europe

Participarea mea recentă la Consiliul INSOL EUROPE, 9 martie 2023, Dublin -Malahide, Irlanda, face parte din eforturile de dezvoltare a unei culturi a cooperării în domeniul insolvenței și al restructurării.

 

Consiliul INSOL Europe este o parte foarte importantă a structurii organizaționale și am fost foarte încântată să fiu împreună cu ceilalți membri ai Consiliului, în Malahide, Irlanda, pentru a discuta planurile organizației pentru anul următor.Sunt membră a Consiliului INSOL Europe din anul 2020, exercitând responsabilitățile Consiliului prin aprobarea propunerilor de modificare a politicilor asociației, prin dezbaterea și aprobarea strategiei propusă de Executiv care va permite INSOL Europe să își atingă obiectivele, prin aprobarea raportului financiar și bugetului.

INSOL Europe este o organizație de profesioniști specializați în insolvență și restructurarea afacerilor, având peste 1.250 de membri din 50 de țări, avocați, contabili, judecători, autorități de reglementare, cadre universitareși bancheri. INSOL Europe aduce o contribuție semnificativă la activitatea organismelor oficiale europene și internaționale privind insolvența, falimentul și redresarea afacerilor. Organizând evenimente internaționale și regionale în toată Europa, INSOL Europe facilitează crearea de rețele de specialiști la nivel european, facilitând schimbul de experiență și comunicarea interprofesională.

Poza1_carte
group 1 (2)